Klassiek (kamermuziek)
Salonorkest Surpluche
Trio Doriacci
“Wiener Tradition”
“De Nieuw Nederlandse Operette”

St. Dell’arte

De Nieuw Nederlandse Operette

In de kleine zaal van het Concertgebouw hebben we met een strijkkwintet o.l.v. Martin de Deugd en pianist Peter Nilsson twee zangers begeleid van De Nieuw Nederlandse Operette, namelijk Muriel van Dinteren en Frank Wong. Ook hier waren de arrangementen van mijn hand.

Met Trio Doriacci (Boris Visser-viool, Ed Wertwijn-piano en ik) spelen we salon-repertoire / licht klassieke muziek in de breedste zin van het woord. Dit bij verschillende gelegenheden. In 2005 stonden we b.v. op een podium bij Sail A’dam.

Verder remplaceer ik o.a. weleens bij (dames) Salonorkest Surpluche en ook bij het strijkensemble van Natasja van Doesburg. Verder was ik eens een zeer allround(!)-bassist bij het Ouderen Songfestival, dat zijn finale houdt in de Stadsschouwburg in Amsterdam en dat gepresenteerd werd door Hans van Willigenburg.  
Bij Opera Trionfo heb ik de opera La Colombe van Gounod meegespeeld. Dit met vier houtblazers en het Matangi-strijkkwartet. We waren ook deel van het Grachtenfestival in Amsterdam. Dirigent was Robbert van Steijn.

Het operette-ensemble, waar ik vast deel vanuit maak en dat langs de Nederlandse theaters toert, heet Wiener Tradition (www.wienertradition.nl); een initiatief van zanger Henk Kreukniet en zangeres Angelique Wardenier. De andere leden zijn bariton Martijn Sanders, sopraan Wlma Driessen, violist Martin de Deugd, accordeonist Eddy van Damme en pianist Jack de Bie. Hier een deel van het lied Was schönres kann sein als ein Wienerlied, door mij bewerkt voor dit ensemble; gezongen door Henk en Angelique.
Nederlands Operette Theater
Wiener Tradition

Opera Trionfo
Opera Tronfo
Bij St. Dell’arte in Roosendaal heb ik meegedaan aan twee verschillende opera-producties: Die lustige Weiber von Windsor van Nicolai en Gianni Schicchi van Puccini, alletwee in de regie van Max van Weegberg. Beide zijn door mij bewerkt voor kamermuziek-ensemble.

Philharmonia A'dam